WZC Wapenveld 4 - Zwolsche Boys 6 4-2

Zaterdag 24 oktober 2015        WZC Wapenveld 3 - Zwolsche Boys 6    2-4

Op de 24e was er de inhaalwedstrijd tegen Zwolsche Boys 6. Een aantal weken geleden was deze afgelast, omdat er op vrijdag een feestje was, waarbij de gehele selectie aanwezig was. Gedurende de week was er nog enige onzekerheid tegen wie er gevoetbald moest worden. Aangezien WZC 3 als WZC 4 doorbekerde, stond er ook een bekerwedstrijd op het programma. De wijze heren hadden gedurende de week besloten dat er voor de competitie gevoetbald ging worden en dus werd er verloren voor de beker. Het is helaas niet anders. Jammer dat het zo moest gaan, maar helaas zagen een aantal mensen (wedstrijdsecretaris) de noodzaak er niet van in om hiervoor een goede oplossing te vinden. Er is geprobeerd door de voorzitter van de Seniorencommissie nog het een en ander met beide verenigingen te regelen, maar helaas lukte dit niet.
Dus er werd gevoetbald voor de competitie. Voor het eerst sinds lange tijd konden er meer namen dan 12 op het wedstrijdformulier genoteerd worden en de volgende 11 kwamen uit de hoed van de trainers:

Het verslag zit nog in de pen van de verslaggever en zal ergens deze week op de website verschijnen.

19. Wim Buter, 14. Hendry Eilander, 5. Henri Doornink (c), 3. Erwin Kersing
10. Mark Meuleman, 4. Gerbrand van der Horst, 20. Timon Bijsterbosch, 8. Henry Blom
17. Geert Jan Smit, 9. William van Ommen

wissels: 6. Herwin IJzerman, 2. Hendrie Rorije, 11. Hendri Draaijer