Wedstrijdverslagen
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE
 

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 

 't Harde 3 - WZC Wapenveld 3 6-2


Maandag 14 november 2015        't Harde 3 - WZC Wapenveld 3    6-2

Een verdiende nederlaag tegen kampioenskandidaat 't Harde 3. Een wedstrijd waarin 't Harde de betere ploeg was, maar waarin wij de 1e helft door 2 foutjes 2 goals weggaven en in de 2e helft iets te veel ontzag hadden voor de tegenstander. Maar op de overwinning van 't Harde viel niets af te dingen. Wel maakten we 2 goede goals door 2 uitgespeelde aanvallen. De opstelling was niet heel erg lastig en de volgende spelers mochten beginnen op het ietwat verouderde kunstgrasveld in 't Harde: 

Zaterdag 14 november was daar het moment dat wij op bezoek gingen bij sv 't harde. Op dat moment de trotse koploper in onze klasse. Met maar 3 verliespunten fier aan kop, aangezien wij 6 verliespunten hebben komen we bij winst naast hun te staan. Maar zover is het nog lang niet, wat van te voren bekend is is dat hun spits zeer sterk in de duels is en vooral heel slim is.

Wzc vertrekt met een selectie van 13 man richting t harde, de keuze is dus zeker niet reuze maar er kan een mooi elftal op de been worden gezet. Het begin is afwachtend, zoals wel vaker dit seizoen laat wzc de tegenstander het spel maken en loert zelf op de counter met snelheid op de vleugels en voorin. Al  vrij snel is het 1-0 voor 't harde, een goed lopende aanval wordt knap afgemaakt door de aanvaller van 't harde. Wzc gaat niet bij de pakken neer zetten, en binnen 1 minuut is het alweer gelijk, Erwin Kersing stoomt knap op naar binnen en ziet Timon een rush maken richting goal, de steekpass is precies op maat en Timon weet de bal langs de uitkomende keeper in het verlaten doel te plaatsen, spektakel in de eerste 10 minuten! Binnen 10 minuten na de gelijkmaker moet Wzc op 2-1 komen, Gerbrand weet de bal bij de vrijstaande Geert Jan te krijgen, deze omspeelt de keeper, maar faalt dan jammerlijk met links. Een niet te missen kans! Hierna is het beeld van wedstrijd wat wij van te voren hadden verwacht, 't Harde valt aan en komt steeds gevaarlijk opzetten, gelukkig voor ons zijn de spitsen niet op het scherpst en weet Tom met een aantal prachtige reddingen een achterstand te voorkomen, 5 minuten voor tijd gebeurt het dan toch. Wzc wil opbouwen van achteruit maar 't Harde zit er boven en lokt een slechte pass uit van Douma, Gerbrand kan deze pass niet controleren en de spits van 't Harde is er als de kippen bij om de 2-1 binnen te knallen. Vlot hierop valt ook nog de 3-1.  Na deze eerste helft toch een aardige domper, waar je misschien 1-2 voor kan komen staan sta je bij rust met 3-1 achter. Gezien het spelbeeld terecht, daar niet van.

In de rust komt Rein Rorije in de ploeg ten koste van Herwin Ijzerman en mag William weer vertrouwt in de spits rondlopen. Het lijkt echter wel of 't Harde in de rust thee heeft gehad met een snoepje erin want het tempo gaat zeker het eerste kwartier flink de lucht in, wzc wordt zoek gespeeld op alle fronten en al snel loopt 't Harde uit naar een comfortabele 5-1 voorsprong. Via Gerbrand wordt het nog 5-2 na een knappe goal in de verre hoek, en vindt 't Harde het ook wel mooi geweest. Het wordt nog 6-2 voor 't Harde en dan vindt de goedleidende scheids van vanmiddag het ook mooi geweest. Terechte uitslag, Wzc kan zich gaan opmaken voor komende week en proberen om dan weer 3 punten te halen.

Ps. ( Hendrie Rorije speelde vanmiddag met 0-0 gelijk tegen 't Harde)

Hulde

 

. Tom Regterschot
12. Douma, 14. Hendry Eilander 15. Jan van der Vrugt, 9. William van Ommen
20. Timon Bijsterbosch, 4. Gerbrand van der Horst, 5. Henri Doornink (c),  3. Erwin Kersing
17. Geert Jan Smit, 6. Herwin IJzerman

wissels: 2. Hendrie Rorije, 13. Rein Rorije

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.WZCwapenveld3.nl 2009