Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - KHC 3


Zaterdag 30 januari komt kampioenskandidaat KHC 3 op bezoek in Wapenveld. KHC heeft tot op heden 9 wedstrijden gespeeld en 1 wedstrijd verloren. Dit gebeurde echter wel tegen de "Hallo-brigade''. Er kon destijds nauwelijks van een verdiende overwinning gesproken worden. In de dying-seconds van de wedstrijd werd de winnende gemaakt, maar de gehele wedstrijd speelde zich bijna af op de helft van de tegenstander. Maar de overwinning smaakte er niet minder om.

KHC 3 zal er dus alles aan gelegen zijn om die nederlaag recht te zetten. Zeker als mee willen blijven doen met het kampioenschap. Samen met 't Harde 3 delen zij de lakens uit in de competitie en zij zijn ook de 2 ploegen die er bovenuit steken. Daaronder doet Berkum het ook uitstekend en op een verdienstelijke 4e plaats staat WZC 3.

De 2e seizoenshelft zal hopelijk in het teken staan van minder blessures, minder afwezigen en zodoende een ruimere selectie. Het was de 1e seizoenshelft vaker schrapen geblazen en we hopen dat dit de 2e seizoenhelft een stuk minder zal zijn.

Helaas hebben we de 30e nog met verschillende afwezigen te kampen. Zo hoop Roy vader te worden en ook Henry Blom en Mark zullen binnen afzienbare tijd vader worden. Het is dus nog niet helemaal duidelijk of zij er zullen zijn bij de hervatting van de 2e seizoenshelft. Jan is een weekend weg en zal dus ook niet aan de aftrap verschijnen en ook Timon zal afwezig zijn. Hij gaat kijken of hij ergens in de wereld nog talenten kan vinden voor WZC 3. Al met al dus al weer een beste groep van afwezigen.

Maar met een selectie van 13 / 14 man zal de leiding al lang blij zijn. Dan is er wat te kiezen en ook zal er wat gewisseld kunnen worden. Er zal om 14.30 uur afgetrapt worden. De scheidsrechter van dienst is nog onbekend en hopelijk kunnen we KHC voor de 2e maal punten afsnoepen. Gemakkelijk zal het in ieder geval niet worden.

 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009