Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing  WZC 4 - Edon 3


Zaterdag 22 augustus zal WZC 4 in zijn eerste wedstrijd van dit seizoen moeten aantreden tegen Edon 3. Dit is een tegenstander die we nog nooit eerder tegen kwamen. Over de afgelopen jaren zijn er ook geen resultaten te vinden van dit elftal. Wellicht is dit een nieuw elftal wat geformeerd is binnen Edon. Verder zal WZC 4 in deze poule uitkomen tegen WVF 9 en Storica 2. Op 5 september zullen we weten of we verder mogen bekeren.

WZC zal morgen (11 augustus) beginnen met de trainingen. Op zaterdag 15 (optie) en op dinsdag 18 zal er ook nog getraind worden. Eventueel kan er nog met de lagere senioren getraind worden die op 13 augustus beginnen met hun trainingen. In de aanloop zullen de nodige spelers nog ontbreken.

Herwin en Martijn kampen nog met blessures. Ook zal Mark nog niet aanwezig zijn bij de 1e bekerwedstrijd. Hij is dan nog op vakantie. Robert zal dit seizoen ook nog niet veel voetballen en zijn trainers/leidingstaken op zich nemen en is voorlopig dus nog niet inzetbaar. Ook Wim is nog van zijn vakantie aan genieten en zal dus ook niet aanwezig zijn. Henri K. zal voorzichtig weer beginnen met trainen en voetballen en het is nog onduidelijk, hoelang hij het kan volhouden. Het wordt dus wel weer puzzelen geblazen, maar dit is onze trainers wel toevertrouwd en er staat ongetwijfeld weer een team aan de aftrap wat tot het uiterste gaat om de winst op ons eigen mooie sportpark te houden.

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009