Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - Berkum 8


Na de gewonnen uitwedstrijd tegen OWIOS 5, staan er nog 2 thuiswedstrijden op het programma voor de winterstop. Makkelijke tegenstanders schijnen er niet te bestaan in deze klasse en dus zal WZC 3 weer vol aan de bak moeten. Zeker gezien het programma. Eerst kom nummer 3 Berkum 8 op bezoek en 1e seizoenshelft wordt afgesloten met een wedstrijd tegen nummer 2 KHC 3. Maar eerst Berkum 8. In het verleden kwamen beide ploegen elkaar niet vaak tegen. In de competitie staat me in ieder geval geen wedstrijd bij en voor de beker werd 1x tegen Berkum 6 gevoetbald in de poulefase en 1x tegen Berkum 7 in de kwartfinale van de beker. Beider wedstrijden werden overigens wel winnen  afgesloten.

Berkum 8 staat op dit moment op een 3e plaats met 1 wedstrijd minder gespeeld en 1 punt meer dan WZC 3. Er staat ons dus weer een loodzware wedstrijd te wachten. Maar geen enkele wedstrijd is eenvoudig, maar met strijd en toch ook vaak goed voetbal worden de punten bijeengesprokkeld en zo staat WZC 3 toch boven verwachting hoog op de ranglijst.

Het enige minpunt is dat het ondanks dat we een ruime selectie op papier hebben (19 man) het elke week weer puzzelen is om genoeg spelers op het wedstrijdformulier te krijgen. Op dit moment bestaat de wedstrijdselectie uit de volgende namen: Tom, Hendrie, Erwin, Gerbrand, Henri, Henry, William, Douma, Rein, Hendry, Jan, Geert Jan, Timon. De wedstrijd komt waarschijnlijk nog te vroeg voor Arjan en Van Arnoud is het nog even de vraag of hij vrij kan krijgen van zijn baas. Maar een selectie van 13 / 14 man zou voldoende moeten zijn.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Eikelboom uit Wapenveld.


 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009