Voorbeschouwing wedstrijden
3e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - Zwolsche Boys 6


A.s. zaterdag 17 oktober zijn wij vrij. Om de een of andere onduidelijke reden is de wedstrijd tegen 't Harde 3 verplaatst naar 14 november. Het is helaas niet anders, maar dat geeft ons een week de tijd om bij te tanken en hopelijk keren de blessuregevalletjes terug in de selectie. Zaterdag 24 oktober wacht ons de inhaalwedstrijd tegen Zwolsche Boys 6. Deze wedstrijd werd destijds uitgesteld omdat de dag ervoor de gehele selectie aanwezig was bij het bruiloftsfeest van Gerbrand en Erika. Nu moeten we dus inhalen. Wederom zal het geen vetpot zijn. Omdat het een inhaaldag betrof, hebben een aantal spelers van de selectie een scoutingstripje belegd. Zo zijn Hendri, Douma en Arjan zeker niet aanwezig. Het is niet anders. Wie er wel aanwezig zijn, daar is het nu nog te vroeg om over uit te weiden.

Op 24 oktober zouden wij ook voor de beker moeten spelen tegen Go Ahead Kampen 8. Er wordt op de burelen van WZC hard gewerkt om hier een oplossing voor te vinden.

Zwolsche Boys doet het net zoals WZC aardig in de competitie. Na 3 wedstrijden hebben zij 1 puntje minder bij elkaar gespeeld dan WZC 3. Zij wonnen van Go Ahead Kampen 7 en IJVV, maar verloren nipt van Berkum 8. Het zal dus wederom een wedstrijd om het echie zijn, waarbij de winnaar zal aansluiten bij de top 3 en de verliezer even pas op de plaats moet maken.

De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Eikelboom en om 14.30 uur zal er afgetrapt worden. Hopelijk worden de punten op het sportpark Monnikenbos gehouden.


 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009