Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - WHC 5


Daar zijn we dan weer !!. Door tijdgebrek en technische problemen was de website de afgelopen maanden niet wat u gewend bent. Geen up-dates en ook het wel en wee van de ploeg was niet te volgen. Onze excuses hiervoor. Na de winterstop begon de ploeg niet al te goed. Van KHC kan verloren worden gezien de stand op de ranglijst, maar hierbij moet vermeld worden dat WZC bij lange niet compleet was. Dit loopt ook een beetje als een leidraad door het seizoen. Toen op bezoek bij VSCO. Een weerzien met oude bekenden en deze wedstrijd had gezien het spelbeeld gewonnen moeten worden. Helaas liep het anders. 10 minuten voor tijd de 1-0 tegen, terwijl je de gehele wedstrijd beter bent. Je maakt goed vlak voor tijd de gelijkmaker en waar je dan misschien een punt moet koesteren, werden het 3 punten voor VSCO. Zij scoorden in de dying seconds van de wedstrijd. Vorige week op bezoek bij Go Ahead Kampen werden er weer 3 punten gehaald. Een verdiende 0-5 overwinning met een spits die langzaamaan weer in vorm begint te komen.

A.s. zaterdag komt WHC op bezoek. WHC 5 staat op dit moment met 5 punten uit 13 wedstrijden op een laatste plaats. 1 van deze punten werd in de thuiswedstrijd tegen WZC 3 behaald. Na een goede 1e helft die afgesloten werd met een 0-2 voorsprong voor WZC 3, kwam WHC in de 2e helft terug naar 2-2. Een 2e helft waarin de jonge honden van WHC verdiend zich naar een puntje knokten. Aan WZC 3 de taak om as zaterdag de 3 punten op sportpark Monnikenbos te houden. Worden er 3 punten bijgeschreven aan het totaal dan wordt er aan de 1e doelstelling van de trainers voldaan. Die was namelijk net zo veel punten halen in de 5e klasse als 3 jaar geleden. Toen waren het er 22 en dat is het puntentotaal waar WZC 3 na een overwinning ook op zou kunnen komen.

Het zal weer lastig genoeg worden. Zeker omdat WZC weer te kampen heeft met vele afwezigen. Dat is eigenlijk het verhaal van heel het seizoen. Elke week is het weer schrapen om toch weer 13 man op papier te hebben staan. Leuk is echt anders. Op dit moment telt de selectie een schamel aantal van 12 man. Nu zul je zeggen, dit is voldoende, je mag er toch maar met 11 voetballen. Maar 2 of 3 verse krachten is ook wel eens makkelijk.

De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Rorije uit Wapenveld en om 16.15 uur weten we of de 1e doelstelling behaald is voor dit seizoen.

 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009