Voorbeschouwing wedstrijden
3e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - VSCO'61 5


A.s. zaterdag komen onze vrienden uit Oosterwolde weer op bezoek op ons prachtige sportpark. Een aantal jaren geleden kwamen we elkaar tegen in de 6e klasse, maar waar VSCO'61 5 3 jaar geleden promoveerde, moest WZC wachten tot dit seizoen. En nu staat het affiche WZC 3 - VSCO'61 5 dus weer op het programma, maar nu in de 5e klasse. Beide ploegen hebben de nodige punten binnengesprokkeld. VSCO heeft na 3 wedstrijden 6 punten en WZC volgt op 2 punten achterstand. Voor WZC 3 is het een zware klasse, waarbij opvalt dat er wel een echt team op het veld staat. Als er mensen missen, staan er anderen weer op. Maar het is voor iedereen een zware klasse. In de jaren dat we VSCO tegenkwamen, waren er wisselende resultaten. De ene keer won WZC en dan won weer VSCO, waarbij VSCO wat vaker aan het langste eind trok dan WZC.

Voor WZC is het elke week weer bekijken hoeveel spelers er beschikbaar zijn. Gelukkig keren er langzaamaan wat spelers terug. In tegenstelling tot vorige week zullen Gerbrand, Henri D, Henry B en Wim terugkeren in de selectie. Arjan is op de weg terug, maar deze wedstrijd zal nog te vroeg komen voor hem. Arnoud,William en Hendrie zullen ontbreken.

Op het moment van schrijven betekend dit dat de groep zal bestaan uit: Tom, Erwin, Gerbrand, Henri, Henry, Mark, Douma, Rein, Hendry, Jan, Geert Jan, Wim en Timon. De afgelopen week bleek dat er veel kan gebeuren en er zodoende nog spelers afvallen. We hopen dat dit deze week mee valt en dit ook de groep is waarmee we hopen de 3 punten in eigen huis te houden.

Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden onder leiding van de heer H. Rorije uit Wapenveld. Rond 16.15 uur zullen we weten of de punten in eigen huis gehouden worden.


 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009