Voorbeschouwing wedstrijden
3e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - Go Ahead Kampen 7


Na de goede overwinning van afgelopen zaterdag, waarin we onszelf qua doelpunten toch wel tekort deden, wacht ons as zaterdag de 4e thuiswedstrijd op rij. Dit keer komt IJVV 10 op bezoek. IJVV heeft na 6 wedstrijden nog 0 punten en zal er op gebrand zijn om nu eindelijk eens de 3 punten mee naar huis te nemen. IJVV is in alle wedstrijden niet zoek gespeeld en verloor alle wedstrijden tot nu toe nipt. Dus het zal geen makkelijk middagje worden voor de "Hallo Brigade''. Zeker met het feit in het achterhoofd dat er geen makkelijke wedstrijden bestaan in deze klasse zal de ploeg weer flink aan de bak moeten.

WZC wint zijn wedstrijden wel, maar vergeet vaak de wedstrijden in gewonnen positie op slot te gooien. Ook afgelopen zaterdag werden bij een 3-0 voorsprong de mooiste kansen gemist en dan krijg je nog bijna het deksel op je neus. Dit mag niet gebeuren.

Afgelopen zaterdag was het weer zwaar en kwamen diverse spelers niet ongeschonden uit de strijd, maar hopelijk valt het allemaal mee en zullen deze spelers zaterdag er gewoon weer bij zijn. Geert Jan en Henri D. zullen terugkeren van hun tripjes en ook Hendrie en Wim keren terug in de selectie. Hopelijk heeft het weekje rust Henry B. hem ook goed gedaan en keert hij ook weer terug van zijn blessure. Dat zou betekenen dat er eindelijk eens over een zeer ruime selectie beschikt kan worden.

Arjan, Martijn, Wouter en Roy zullen vanwege blessures zeker nog ontbreken en ook Herwin zal afwezig zijn.

De voltallige selectie bestaat uit: Tom, Hendrie, Gerbrand, Henri D., Mark, Henry B (?), William, Douma, Rein, Hendry, Jan, Geert Jan, Wim, Timon, Arnoud en Erwin

 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009