Voorbeschouwing wedstrijden
3e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing  WZC 3 - BAS 3


Zaterdag 12 september gaat de competitie aanvangen voor WZC 3. Ja, u leest het goed WZC 3. In de afgelopen periode is er genoeg gebeurd binnen de vereniging en het resultaat van het kampioenschap van vorig jaar van WZC 4 is dat we dit jaar door het leven zullen gaan als WZC 3. Een mededeling waar we niet op gehoopt en gerekend hadden, maar de beslissing is genomen.

Dat we als WZC 3 door het leven gaan, betekend ook automatisch dat we een klasse hoger voetballen dan vorig jaar. De 5e klasse is weer een feit. Hierin komen we veelal nieuwe tegenstanders tegen, maar ook tegenstanders waarin we in het verleden leuke wedstrijden hebben gevoetbald. Denk aan Berkum 8, de tegenstander van 3 jaar geleden in de kwartfinale beker. Denk aan VSCO'61 5 waarbij we tot een aantal jaren geleden in de competitie zaten en elke keer een felle strijd uitvochten om de winst. Dat kenmerkt ook meteen de sterkte van deze klasse. We zullen uiteraard niet gaan meedoen om de titel, maar hopen toch wel op een plekje in de middenmoot. Al met al zal het een zwaar seizoen gaan worden, waarin we hopen dat plezier voorop blijft staan. Natuurlijk zullen we wellicht wat meer wedstrijden verliezen dan de afgelopen seizoenen, maar we hebben kwaliteiten genoeg om ook wedstrijden met een goed resultaat af te sluiten.

Zaterdag komt BAS 3 uit Biddinghuizen op visite. BAS 3 blijkt uit de website van BAS dat dit het 4e van vorig seizoen was. Zij eindigden volgens het uitzoekwerk van uw verslaggever op een keurige 5e plaats in de 5e klasse. Omdat we niet weten wat voor een soort tegenstanders we treffen, zal dit voorlopig de leidraad zijn en moeten we blijven gissen naar de sterkte van de tegenstanders. Na een paar wedstrijden zullen we wellicht meer weten.

WZC 4 zal hopenlijk een ruime selectie hebben. Helaas zullen Herwin, Wouter, Robert, Arnoud, Martijn en Roy nog verstek laten gaan. Hopelijk blijft het hierbij en dat zou betekenen dat er een selectie van 17 man bij aanvang van het seizoen zal staan. Henry Blom is hierbij nog een vraagteken, maar hij gaat zijn best doen om erbij te zijn. Gedurende de week kan er nog veel veranderen.

De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer E. Eikelboom uit Wapenveld. Om 16.16 uur zullen we weten of we onze rentree in de 5e klasse goed doorstaan hebben.

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009