Voorbeschouwing wedstrijden
3e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WZC 3 - Go Ahead Kampen 7


Zaterdag de 31e staat weer in het teken van competitievoetbal en er is geen onduidelijkheid over tegen wie er gevoetbald wordt. Go Ahead Kampen 7 is de tegenstander. Naar verluidt is de tegenstander van vandaag, net zoals ons, vorig seizoen kampioen geworden in de 6e klasse. Zij zaten toen bij ons 3e elftal (het huidige 4e) ingedeeld. Go Ahead is matig aan de competitie begonnen, maar wist 2 weken geleden op zaterdag de 17e wel zijn 2e overwinning binnen te halen. Ze staan daarom ook maar 1 puntje achter WZC 3.

Afgelopen zaterdag verloor WZC 3 van Zwolsche Boys 6. De nederlaag was verdiend, maar misschien had er met iets meer geluk een puntje ingezeten. Over de strijdlust die in het elftal zit, valt er niets te klagen. Tot de laatste minuut werd er gestreden en de trainer was dan ook tevreden. Als je weet dat je er alles aan hebt gedaan om een goed resultaat te halen, dan valt je niets te verwijten.

Langzaam wordt de selectie weer wat breder. Hoewel we nog steeds te maken hebben met wat blessures. We hadden gehoopt Roy inmiddels al weer terug op het veld te zien, maar zijn blessure aan zijn knie kost hem behoorlijk wat meer tijd dan vooraf ingeschat. Vanaf deze plek dan ook beterschap en we hopen je langs de zijlijn te zien. Afgelopen zaterdag keerden Mark en Herwin terug in de selectie. Voor Herwin was het zijn 1e wedstrijd en nu kan hij gaan toewerken naar 90 minuten trekken en sleuren op het veld.

Voor as zaterdag bestaat de selectie op dit moment uit 14 man. Jan, Arjan, Douma, Rein keren terug in de selectie in vergelijking met afgelopen zaterdag. Helaas zullen Geert Jan, Henri D., Hendrie en Wim ontbreken. Geert Jan gaat op survivaltocht in de Ardennen en ook Henri zal een weekend ontbreken vanwege een scoutingstrip en om zich voor te bereiden op een nieuwe positie. Waarschijnlijk zal Arnoud ook weer zijn opwachting in de selectie.

De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Rorije uit Wapenveld. Zal WZC 3 het lukken om zich te handhaven in de middenmooit of moet het tegen het degradatiespook gaan vechten. Om 16.15 zullen we het weten.

Na afloop zal WZC 3 verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de kantine. We vragen van alle aanwezigen hun medewerking. Laat het niet constant dezelfden zijn die helpen met het opruimen.


 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009