Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing WVF 9 - WZC 4


Zal 3x eindelijk scheepsrecht zijn. Deze wedstrijd staat inmiddels voor de 3e keer gepland op een maandagavond. De doelstelling is heel simpel. Er moet met 2 doelpunten verschil gewonnen worden, wil de ploeg in de koker gaan voor de volgende ronde van de beker. Gebeurd dit niet dan mag Storica 2 zich opmaken voor de volgende ronde en dan loopt het bekeravontuur toch op een lichte teleurstelling uit.

WVF heeft WZC 4 vaker de voet dwars gezet. 2x een halve finale en vorig jaar de poulefase waren de afgelopen seizoenen het eindstation voor WZC 4. Tijd om hier dus een einde aan te maken. Wat weten we van WVF 9. Het schijnt een jonge ploeg te zijn, die dit jaar in de huidige samenstelling speelt. Een ploeg waarbij de conditie dus wel goed zal moeten zitten.

WZC 4 won afgelopen zaterdag zijn 1e wedstrijd voor de competitie. Hoewel de tegenstander beter was, deed WZC wat het moest doen en won het in blessuretijd. Een enorme sensatie. Zeker omdat de de tegenstander van zaterdag al 3 jaar niet thuis verloren had.

Het is weer puzzelen geblazen en er wordt weer een beroep gedaan op veelal andere spelers. Maar hopelijk kan WZC 4 de broodnodige overwinning met 2 doelpunten verschil mee naar huis nemen

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009