Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing: WHC Wezep 5 - WZC Wapenveld 3


Afgelopen zaterdag was WZC 3 een zaterdag vrij. Het moest even bijkomen van de zware wedstrijden in de 5e klasse, maar bovenal van de bruiloft van Gerbrand en Erika op de vrijdag er voor. Het was een schitterend feestje en we via deze weg het bruidspaar nog bedanken en wensen hen veen geluk en liefde toe.

A.s. zaterdag mag er weer gevoetbald worden. Ondanks dat we op papier over een ruime selectie beschikken is het elke week maar weer de vraag met hoeveel mensen we op zaterdag zullen zijn. De selectie telt 23 man (op papier), maar van deze 23 kun je er elke zaterdag al sowieso 7 wegstrepen die er vanwege werk of blessures niet bij zullen zijn. Dan houdt je er nog maar 16 over. Tel daarbij op dat we in onze groep spelers hebben die om de week voetballen om uiteenlopende redenen (was vooraf bekend) en dan wordt de spoeling toch wel weer dun. Ook a.s. zaterdag is het qua spoeling dun. We hebben op dit moment 13 man en dat zou voldoende moeten zijn, maar dan mag er niemand meer afvallen.

Dan de tegenstander. We gaan op bezoek bij WHC 5. Uit overlevering blijkt dat WHC 5 een jonge groep heeft welke al een aantal jaren samenspelen in zowel jeugd als de senioren. Tot op heden moeten ook zij nog even wennen in de 5e klasse en hebben zij 1 punt gehaald. Maar makkelijke wedstrijden bestaan er niet in deze klasse. WZC zal ook in deze wedstrijd weer vol aan de bak moeten. Voetballend hebben we het lastig maar in de wedstrijd tegen KHC lieten we toch duidelijk zien dat we over een juiste mentaliteit beschikken. Knokken voor elke meter en dan proberen kansen te creŽren die we elke wedstrijd toch ook wel krijgen.

De 13 man die zaterdag tot de selectie behoren zijn: Roy, Hendrie, Henri, William, Mark, Arjan, Tom, Douma, Rein, Hendry, Timon, Erwin en Geert Jan. Een selectie die voldoende kwaliteiten zou moeten herbergen om een goede wedstrijd op de mat te leggen en die gaat proberen om de 3 punten mee naar huis te nemen.

 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl © 2009