Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing Storica 2 - WZC 4


Afgelopen zaterdag moeste we verplicht een weekje rust nemen. Er waren zoveel afwezigen dat er geen elftal op de been gebracht kon worden. Gelukkig keren deze as zaterdag allen terug. Dus er kan weer gekozen worden. WZC 4 beschikt over een ruime selectie, waarbij Roy, Robert, Martijn, Herwin, Wim en Henri K. nog afwezig zullen zijn as zaterdag. Dit betekend dan toch nog een selectie van 16 man waaruit geput kan worden.

Storica 2 is de tegenstander welke we zullen treffen deze zaterdag. Zij wonnen tot nu toe hun beide wedstrijden en WZC 4 kan zijn borst dus natmaken. Vooraf werd al wel verwacht dat deze beide ploegen zouden gaan uitmaken wie er de volgende ronde van de beker zou gaan halen. Maar WVF 9 ligt ook nog steeds op de loer. Als zij zaterdag winnen van Edon en ons op maandag 7 september verslaan, dan is er voor hen ook nog een kans om door te gaan. Al met al zijn alle ingredienten aanwezig om er een leuke pot van te maken, met hopelijk WZC 4 om 13.45 uur aan  de goede kant van de score.

Daarmee is ook meteen een klein probleempje aangestipt voor de "Hallo Brigade". Er zijn nog weinig wedstrijden gewonnen die niet op het tijdstip van 14.30 werden aangevangen. Aan WZC 4 dus de taak om dit ook eens te doorbreken zodat ook voor eens en altijd hiermee afgerekend kan worden.

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009