Voorbeschouwing wedstrijden
4e elftal van W.Z.C. Wapenveld.

 


HOME

SELECTIE

FOTO'S

STAND BEKER

STAND COMP.

STATISTIEKEN

HISTORIE

 

 Voorbeschouwing: Owios 5 - WZC Wapenveld 3


De laatste uitwedstrijd voor de winterstop staat op het programma. Uit naar OWIOS 5 uit Oldebroek. Na vorige week een ruime nederlaag tegen 't Harde te hebben geleden is het aan de groep om te reageren. Dit was hopelijk eenmalig. Een betere tegenstander won verdiend. Ervan uitgaand dat OWIOS niet van het niveau 't Harde 3 is, zullen er tegen deze ploeg meer kansen zijn.

Owios staat op een 8e plaats met 8 punten uit 7 wedstrijden. Maar WZC zal het zeker niet makkelijk krijgen tegen OWIOS. Ploegen uit de regio Oldebroek zijn altijd lastige tegenstanders en vaak werden de punten ook aan de tegenstander gelaten.

De selectie is krap en misschien snakt de groep ook wel naar de winterstop, maar tot op heden doet WZC 3 het goed in deze competitie. Wie vooraf had gezegd dat we na 8 wedstrijden 13 punten zouden hebben, had ik eerlijk gezegd voor gek verklaard. Hopelijk worden hier 3 punten aan toegevoegd as zaterdag. En dan nog 2 thuiswedstrijden en dan is een plek bovenin de middenmoot een mooie plaats om de 1e competitiehelft af te sluiten.


 

Overname foto's en artikelen alleen toegestaan onder vermelding van bron en/of naam www.wzcwapenveld3.nl 2009